Koerier Ridderkerk
Transportbedrijf Ridderkerk

Uw bedrijf is gevestigd in Cornelisland of een ander bedrijventerrein in Ridderkerk, en u wilt een spoedpakket laten bezorgen door een koerier? Ferry Fast BV is dan de ideale koeriersdienst.
Een koerier naar Rotterdam sturen om daar een pakket te laten bezorgen is een voorbeeld van de vele mogelijkheden van ons bedrijf.

Voor al uw spoedopdrachten

Stelt u zich voor: er moet een pakket met spoed worden afgeleverd door een koerier. Ridderkerk is de plaats waar u zich bevindt, en het pakket moet in Eindhoven bezorgd worden. Wat doet u dan?
Juist, Ferry Fast inschakelen!

Wij sturen een koerier om uw pakket op tijd af te leveren. Uiteraard kunt u ook als u in de randgemeenten gevestigd bent bij ons terrecht. Wij bieden ook razendsnelle service voor contacten in Zwijndrecht, H.I. Ambacht of een andere Rijnmond gemeente.

Wij bieden in deze gemeenten ook onze snelle service naar locaties in de regio of elders in het land. Indien gewenst zetten wij zelfs een auto in om voor u exclusief de grens over te gaan naar elke gewenste locatie binnen Europa.

Neem vrijblijvend contact op met Ferry Fast en wij geven uitgebreide informatie over de mogelijkheden. Ferry Fast, de koerier van en naar Ridderkerk!